Indische minipita’s

Nodig: 4 mini-pitabroodjes, 1 eetlepel yogonaise, 1 theelepel kerriepoeder, 15 gram sultana rozijnen, een halve selderijstengel, 45 gram tonijn (uit blik)

Verwarm de broodjes 2-3 minuten in een voorverwarmde oven of toast ze in een broodrooster. Maak een inkeping in elk broodje zodat je ze kunt vullen. Doe de yogonaise in een kom en roer de kerriepoeder erdoor totdat de saus egaal is. Roer vervolgens de rozijnen door. Verwijder de boven- en onderkant van de selderijstengel en was hem onder de kraan. Snijd de selderijstengel in plakjes en roer de plakjes door de yogonaise. Open het blikje tonijn en laat de tonijn uitlekken. Leg de tonijn op een bord en haal de vis met een vork uit elkaar. Voeg 45 gram tonijn bij de yogonaise en roer alles voorzichtig door elkaar. Schep het tonijnmengsel in de opengesneden pitabroodjes. Verpak de broodjes in aluminiumfolie en doe ze in een broodtrommel.

klik hier voor de Flash versie van deze website  Help | Over deze site | Links | Contact