Klasselunch

Samenvatting

De KlasseLunch is één van de programma's van Ik eet het beter en geschikt voor groep 8 van het basisonderwijs. Na Over de Tong in groep 6 en Testlab in groep 7, worden er in groep 8 keuzes gemaakt voor een lekkere, gezonde lunch. Naast de boekjes met opdrachten en een gratis boodschappenpakket, is er ook een online platform waarop extra lesmateriaal en een klassekalender te vinden zijn. Op dit platform kan ook iedere dag de Vraag van Vandaag worden gespeeld, zodat de docent vijf minuten per dag kan besteden aan gezonde voeding en bewegen. Het programma van de KlasseLunch is makkelijk over verschillende dagdelen te verdelen. Tot slot maakt de klas een poster met daarop de lekkerste, gezondste lunch en kan hiermee in de prijzen vallen.
Ik eet het beter is een initiatief van Alberth Heijn. Alle materialen van Ik eet het beter worden ontwikkeld in samenwerking met het Voedingscentrum.

Doel

Leerlingen van groep 8 laten ervaren dat gezond eten ook lekker kan zijn. De lunch en het werken met keuzekaarten dienen ook ter voorbereiding op het maken van eigen, gezonde keuzes op de middelbare school.
 

Soort project/middel

Lespakket, Overige activiteit

Geschikt voor groep

8

Voor welk moment

In de les
 

Middelen

Spel
Website

Uitgevoerd door

Leerkracht

Website

KlasseLunch
 

Contactgegevens

Albert Heijn BV
Provincialeweg 11
1506 MA
Zaandam
06-20569426
wilco.brandt@ah.nl

Albert Heijn
Piet Heinkade 167 - 173
1019 GM
Amsterdam
020-5095100


Prijs


Alleen verzendkosten

Beschikbaar in

Heel Nederland, inschrijving via website noodzakelijk
klik hier voor de Flash versie van deze website   VO | Help | Over deze site | Links | Contact