U kunt op verschillende manieren zoeken.

Via de grafische interface:
Volg de pijlen naar de voor u toepasselijke ruimte en er wordt automatisch een eerste selectie gemaakt. Een groepsleerkracht van de jongste kinderen vindt in het groepslokaal 1/2 alles wat geschikt is voor deze doelgroep. Bent u vakleerkracht bewegingsonderwijs, maak dan een wandeling naar het gymlokaal. Ook directie en opvang hebben hun eigen ruimte binnen deze school. In elke ruimte ziet u voorwerpen als een bal, lunchpakketjes, klok of een verjaardagskalender. Deze voorwerpen symboliseren respectievelijk bewegen, voeding, moment van de dag en traktaties. Zo maakt u op eenvoudige wijze een voor u interessante selectie uit het enorme aanbod. Elke selectie kunt u indien mogelijk verder verfijnen.

Via het zoekformulier:
U vinkt aan welke criteria voor u relevant zijn en de database maakt de juiste selectie. Ook hier is het uiteraard mogelijk om de selectie verfijnen. Via een trefwoord: De database wordt doorgezocht op het door u ingevoerde trefwoord en geeft alle projecten waarin het trefwoord gevonden wordt.

Via de html-versie:
Deze site werkt met flash (minimaal versie 8). Heeft u geen flash of werkt u liever met html? Zoek dan via de html-versie. De resultaten zijn exact hetzelfde.

Vaak zullen er bij een zoekresultaat treffers zijn met de tekst “Direct aan de slag!” Dit zijn tips, suggesties en handreikingen waarmee u direct uit de voeten kunt. Deze zijn ontwikkeld door de initiatiefnemers van Gezonderwijs.nl.

klik hier voor de Flash versie van deze website   VO | Help | Over deze site | Links | Contact